Hjem      Om Humanimal Care      Om Karin Elise Hansen

Litt om meg

Jeg heter Karin Elise Hansen, og er 38 år gammel. (Jeg byttet navn fra Karin H. Ødegaard i 2018). Jeg har to barn på 14 og 20 år.  Den eldste har flyttet hjemmefra, og den yngste bor sammen med meg og hunden vår (se bilde under) i Re kommune i Vestfold.


Det å jobbe med mennesker i ulike faser av livet har jeg bestandig 'visst' at jeg skulle. Mitt etter hvert mangeårige utdanningsløp startet med en frisørutdannelse, så gikk veien videre til eldre mennesker og psykisk utviklingshemmede, hvor jeg tok fagutdanning som aktivitør. Jeg har også vært innom interiørkonsulentstudiet, og jobbet som musikkinstruktør. Jeg har med andre ord alltid jobbet med mennesker.


Jeg er født i Valdres, og var fra jeg var barn heldig å ha mye dyr rundt meg. Jeg har alltid søkt trygghet og nærhet hos de, og kommunisert med de på min måte. Når dørene åpnet seg for å jobbe mer med dyr,- og med mennesker - så var ikke valget vanskelig. Jeg føler at jeg har mye å gi både som person, og med kunnskapen fra de ulike fagfeltene jeg har i ryggsekken. Dette vil jeg bruke til å jobbe med og for dyr, og menneskene rundt.


I 2006 var jeg hos en dyretolk med to av hundene mine, og da åpnet det seg en ny verden for meg. Mitt forhold til dyr ble enda sterkere enn det noen gang hadde vært. Å få bekreftelse på at det var 'noe mer', og at det jeg hadde trodd fra jeg var barn stemte var en utrolig følelse. Jeg hadde fra da et sterkt ønske om å lære meg å kommunisere 'proffesjonelt' med dyr selv. På nyåret i 2010 fikk jeg endelig muligheten til å gå nybegynnerkurs i Dyrekommunikasjon, og jeg lærte masse både om dyra og meg selv.


Derfra rullet ballen videre ut i den 'alternative verden' med Dyrekommunikasjon, Healing, BachTerapi, PSYCH-K, Mediumskap m.m. Innimellom der tok jeg en utdannelse til Hundeeierinstruktør, hvor jeg tilegnet meg en speisalkompetanse innen adferd og rasekunnskap. (Karins utdanning og kurs)

 

Jeg er nå ferdig lisensiert Dyretolk, utdannet ved Flammehuset Dyrekommunikasjonsskole

- Se min Dyretolk Lisens her, sammen med anbefaling fra skolen.


 

Jeg er takknemlig for at jeg har funnet MIN vei å gå,

og jeg håper i fremtiden at mange kan dra nytte av det jeg har å tilby. 

CARPE DIEM - GRIP DAGEN!


Takk for at du besøker hjemmesiden min!

-Karin Elise Hansen-