Hjem      Dyrekommunikasjon      Kommunikasjon med Guide
Kommunikasjon med Karins Dyretolk- Guide

Motatt av Karin Elise Hansen
02. februar 2017Fri Flyt

 

Jeg opplever en kraftfull jording og meditasjon i forkant av kommunikasjonen. Jeg får en sterk, dyp, rød farge opp via jordingskanalen min, som for meg symboliserer nettopp god jording. Jeg kjenner fysisk at bena mine er balanserte og godt satt på jorda.
Fra universet blir jeg fylt med en kraftfull glitrende dusj av energi, som først fyller hele meg innvendig, og som etterpå dusjer meg og min aura. Glitter slik jeg ser det her inneholder alle farger av chakraene, og jeg får energi og trygghet gjennom det hele.

Da jeg går inn i mitt hellige rom hvor jeg gjør kommunikasjoner med dyr,- og hvor jeg pleier å kjenne nærværet av Dyretolk- guiden min,- så er jeg først helt alene i et rom som for meg alltid er en hule i et fjell. Når hun kommer inn, så transformeres rommet til natur. Jeg sitter på en trebenk laget av kraftige trestokker, med frodig skog og natur rundt meg. Bladranker med store blader slynger seg rundt benken, som om vi satt i en blanding av jungel og norsk, tett skog. På bakken er det jord som er kjølig og myk å sette bena på. Hun setter seg ned ved siden av meg.

 

Hun er vakker, som en engel,- med langt, rødt, krøllete hår. Hun har på seg en lang kjole som minner om en middelalder- kjole, med vide trompet- ermer, og et lite slep. Hun går barbent. Fargene på kjolen veksler fra brugunder- rød med gullbånd, til blåtoner med måner og stjerner på,- og til andre farger. Jeg får ikke helt taket på akkurat én farge. Hun er mild i uttrykket, og det er som om det skinner rundt henne.

 

Når hun kommer inn i mitt hellige rom til vanlig, så bærer hun alltid på et dyr. Ofte en liten kattunge, og noen ganger en valp. En sjelden gang så går hun tomhendt for å gå bort til dyret jeg skal kommunisere med,- men i dag kommer hun alene.

 

Hun legger hånden sin på låret mitt, og ser på meg med klare, store, blå øyne - og smiler varmt. Jeg kjenner varmen, kjærligheten og tryggheten bre seg i kroppen min, og jeg kjenner på en ydmykhet og takknemlighet i hennes nærvær.

 

Det er stille, og hun får meg til virkelig å lytte til naturen rundt meg. Ta den inn med kropp og sjel. Hun kikker rundt seg, og trekker pusten dypt mens hun lukker øynene. Jeg gjør det samme.

 

 

Jeg spør hva hun heter, og forteller at det hadde vært fint å kalle henne ved navnet hennes. Det er litt vanskelig å få tak i, for det er ikke et vanlig navn. Jeg får opp A, Z, I….

 

"Ja, Azia – det stemmer det kjære du".

Jeg takker henne.

 

Jeg takker henne også for at hun alltid hjelper meg når jeg kommuniserer med dyr, og forteller at hun gir meg styrke og trygghet. Hun bukker høytidelig med hodet.

 

"Det gir også meg en enorm glede å se deg kommunisere med dyr. Samspillet som foregår under den fantastiske energiutvekslingen dere i mellom. Min jobb er kun å se til at du lar energiene strømme i gjennom kroppen din, slik at du får en klar kommunikasjon med den sjelen som står foran deg. Jeg er en kanal fra universet som er sendt til deg for å hjelpe deg i ditt arbeid. Både med deg selv,- og med dyra. Din sjel og kropp er like viktig som kommunikasjonen med dyr. Det går hånd i hånd. Hvordan energiene flyter har alt å gjøre med hvor åpen du tillater deg å være.

 

Det som inspirerer meg ved å være hos deg, er ditt komplekse tankesett. Du er der både i bevissthet og ubevissthet samtidig, og du klarer aldri helt å legge fra deg fornuften og det konkrete i ditt arbeid. Når du blir bedt om å gi slipp,- så skal du gi slipp på akkurat det som føles riktig å gi slipp på. Ikke kjemp med tanken om at du ikke klarer å gi slipp på alt. Du tenker i gjennom ting flere ganger, men klarer å være åpen samtidig. Det er ikke en ulempe slik du tror det er. Du skal ikke tro at du er noe dårligere fordi du jobber på den måten, for det er sånn det skal være. Det er din styrke og din oppgave å gjøre det akkurat på den måten. Ikke tvil på deg selv. Du er den sjelen,- og den dyretolken du skal være, og som det var meningen at du skulle bli. Det er også grunnen til at du ser meg så tydelig. Du er konkret, og trenger å se for å tro. Jeg hjelper deg å se".

 

 

Har du et budskap til meg når det gjelder fremtiden som menneske, og som dyretolk?

"Du kan bli flinkere til å følge magefølelsen når det gjelder deg selv og hva som er rett og galt for deg. Du er på god vei,- men ikke la deg påvirke av det såkalte ‘normale’. Du er akkurat der du skal være. Akkurat nå. Utviklingen din tar vi etter hvert som den kommer".

 

 

Har du et budskap rundt dyrekommunikasjon generelt?

"Dyrekommunikasjon er i utvikling. Flere og flere ser hva det er,- og tør å se litt nærmere på det. Det går veldig sakte, men det må det gjøre for at menneskene skal klare å henge med i utviklingen av det åndelige. Tørre å nærme seg det, kjenne på det, og tro på det. Det ligger i tiden å være individualist, og dyra ser det som en åpning for å komme i kontakt med menneskene. De mater dere sakte men sikkert med viktig informasjon som hele tiden har vært der, men som menneskene ikke har vært klare for å ta imot på lenge. Informasjon som har blitt glemt og begravet gjennom mange mange år.

 

Noen små deler av menneskeheten har aldri mistet dette, men de har heller ikke blitt overskygget med teknologi, samfunn og ytre påvirkinger. (Hun viser meg bilder av urfolk). Urfolket,- som lever isolert i små grupper rundt om i verden,- lever fortsatt i takt med naturen, og de innehar fortsatt takknemligheten og ydmykheten, og kontakten med Moder Jord. Vår jobb nå er å koble sammen de to verdenene, på en skånsom og god måte, og reversere de påvirkningene som overskygger de ekte, det grunnleggende. Det betyr ikke at det menneskene har bygget opp fysisk rundt seg må bort, det skal bare kobles sammen. Her gjør dyra en fantastisk innsats, og de går inn med både kropp og sjel for å hjelpe universet i balanse. Jeg er takknemlig for at det nå vokser frem flere og flere menneskelige kanaler som fungerer som bindeleddet mellom det åndelige og det jordiske.

 

 

La hjertet vise vei, og la ydmykheten og kjærligheten overskygge det dere kaller negavtiv energi. (Hun viser meg bilde av den nye presidenten i USA, og assosierer hans handlinger med noe som må til for at menneskene skal forstå). Menneskene trenger å se tydelige endringer, og de må ofte se og forstå hva man har mistet,- før man forstår hva man hadde. Da først kan man begynne jobben med å balansere. Det gjelder alle aspekter av livet, både på verdensbasis,- og som egen person. Det høres kanskje tungvint ut, men det er sånn det må skje. Og det kommer til å snu.

 

Balansen og endringen starter bare med ett hjerte som jobber rent.

Vi har kommet lengre enn det, og er mange som er godt spredt over kloden- som baner vei".

 

 

Jeg takker henne for at hun var hos meg, og kjenner at hun sender varme til hjerte- chakraet mitt.

Når hun reiser seg opp så plukker hun en rosa blomst, og legger den i hendene mine.

Så går hun rolig ut av mitt syne. Jeg kjenner det var godt å kommunisere med henne, og jeg vet at hun kommer igjen.  KarinEliseHansen