Hjem      Diverse      Human Design
Human DesignI mars 2016 var jeg på et introduksjonskurs i Human Design på Flammehuset. Jeg spurte kursholder Birgitte Bakke om jeg fikk legge ut litt info om dette her på hjemmesiden min. Et fantastisk system som jeg håper når ut til mange!


Teksten under er hentet fra www.humandesignnorge.no

Der finner du også mer informasjon om hva Human Design er, om Kurs og Workshops, m.m.


----Velkommen til Human Design Norge.

Ville det ikke vært fantastisk å få en bruksanvisning på Deg Selv? Et kart for hvordan man kan navigere trygt gjennom livet? 

Ved å kombinere urgammel visdom med moderne vitenskap har Human Design Systemet klart nettopp dette. Ved å grafisk fremstille vårt genetiske mønster, kan Human Design beskrive hva som gjør oss til unike vesener til forskjell fra andre. 
 
Ved mekanisk å beskrive hvordan vi fungerer, både bevisst og ubevisst, bringer Human Design to essensielle faktorer som gjennomsyrer alt: 

En Strategi for hvordan vi er ment å leve, og en indre Autoritet som kan ta riktige avgjørelser for oss hver eneste gang. 

På denne måten kan vi våkne opp til oss selv og leve det livet vi er ment til å leve, uavhengig av påvirkning fra, og sammenligning med, andre i samfunn, familie eller  media. 

Elementer som er inkorporert i Human Design Systemet er blant annet Kinesernes klassiske "Forandringens Bok": I-Ching, Jødedommens Kabbalah, Hindu/Brahmin chakramodellen og Astrologi sammen med nyere vitenskaper som Genetikk og Kosmologi. Det er gjennom Human Design systemet kunnskapen om nutrinostrømmen og vår magnetiske monopol stammer fra. Her avsløres hvordan vi alle påvirker hverandre og hvordan vi lever sammen i illusjonen om å være adskilt. 

Human Design ser på hvordan den kosmiske nutrinostrømmen påvirker oss ved fødsel og skaper det mønsteret som utgjør vårt Selv, og som gjør oss forskjellig fra andre. Det benytter seg også av en ekstra utregning, fra ca 3 månder før fødsel, noe som danner pregningen til kroppene våre, og som skaper det ubevisste og motsigende forholdet i oss selv. Utregningen blir grafisk fremstilt i en kroppsgraf eller et mandalahjul og en som kan tolke denne grafen, kan detaljert beskrive hvordan du er unik, helt ned på aminosyrenivå. 

Selve livets magi, og hva som kommer til å skje kan ikke Human Design se, men det kan beskrive energiene og mekanikken i det og gi deg en bruksanvisning på hvordan navigere i livet, noe som kan føre til mindre motstand og mer aksept og glede i livet ditt. 

Vi er en liten gruppe nordmenn som har startet det møysommelige og tidkrevende arbeidet med å oversette informasjonen som er overlevert fra Ra Uru Hu, grunnleggeren av Human Design Systemet.

Dette er mer enn bare å oversette ord. Det er en prosess og en forståelse som tar år å begynne å fatte. Dette er et arbeid som gjøres av kjærlighet til kunnskapen. Ingen betaler oss for å gjøre dette. 

Inntil vi har mere informasjon tilgjengelig på norsk, henviser vi til den engelske nettsiden  Humandesign.info

Dersom du ønsker å være på en epostliste og motta informasjon som vi sender ut, så send en epost til oss.
Legg gjerne ved fødselsdetaljene dine: navn, dato, klokkeslett og sted. 

Vi har også en Human Design Norge gruppe på Facebook.